Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek

Bodnár Péter E.V. a peeetparacord.hu oldalon található webáruházban (továbbiakban: „webáruház”) kínált termékeit és kapcsolódó szolgáltatásait az alábbi általános szerződési feltételek mellett értékesíti:

 • A Szolgáltató adatai:

A webáruházban kínált termékeket és kapcsolódó szolgáltatásokat értékesítő vállalkozás adatai:

 • Név: Bodnár Péter EV.
 • Székhely: 1089 Budapest, Sárkány u. 6-10.
 • Adószám: 66901053-1-42
 • Telefonszám: +36 20 9277-185
 • E-mail cím: hello@peeetparacord.com
 • Számlavezető Bank: OTP Bank
 • Számlaszám: 11709040-21143544
 • Nyilvántartásba bejegyző hatóság neve: Budapest Józsefvárosi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala – Hatósági Ügyosztály
 • Nyilvántartási szám: 6590/2016
 • Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-136569/2018.

 

 

 

 1. Szerződő felek:

A peeetparacord.hu webcímen történő megrendeléssel, szerződés jön létre Bodnár Péter EV. mint szolgáltató (továbbiakban Szolgáltató) és a megrendelést leadó személy, mint fogyasztó (továbbiakban fogyasztó) között. A fogyasztó a megrendelés jóváhagyásával elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen általános szerződési feltételekben foglaltakat.

 1. Vásárlás:

A fogyasztó az adatlap kitöltésével a szállításhoz és a számlázáshoz szükséges adatokat adja meg. A Szolgáltató ezen adatoknak megfelelően teljesíti a megrendelést és ezen adatoknak megfelelően állítja ki a számlát. A fogyasztó köteles adatait a valóságnak megfelelően megadni. A hibás vagy hamis adatok megadásából eredő valamennyi kárért a fogyasztó felel. A nyilvánvalóan hamis vagy hibás regisztrációt az eladó jogosult törölni, kétség esetén pedig jogosult az adatok valódiságát ellenőrizni.

A számla e-mailben érkezik. Esetleges technikai probléma esetén kézi számlát állítunk ki, melyet a termékkel együtt a csomagban találnak majd.

 

 1. Termékek és árak:

A termékek leírását, az áruk jellemzőit és árát a termékek adatlapján tünteti fel az eladó. Az oldalon szereplő árak Bruttó árak.

Az árak esetleges hibás feltüntetése, elírása esetén az eladó jogosult azok kijavítására. Ha valamelyik termék vagy annak ára elírás vagy rossz információ alapján hibásan került feltüntetésre, az eladó jogosult a megrendelést törölni. Az eladó a megrendelés törléséről a vásárlót e-mailben értesíti.

 

 1. Megrendelés:

A fogyasztó a megrendelni kívánt termékeket a kosárban gyűjti össze, majd a kosár tartalmának ellenőrzése, esetleges módosítása után a tovább gomb megnyomásával választhat a regisztráció nélküli vásárlás opciót. Ezt követően kerül sor az adatok megadására/ellenőrzésére/változtatására, a fogyasztó rendeléssel kapcsolatos adatainak rögzítésére.

A szerződéskötés nyelve: magyar

Ezt követően a fogyasztó a fizetési és szállítási mód kiválasztása után a megrendelés jóváhagyásával elismeri, hogy jelen szerződési feltételeket, azaz Bodnár Péter EV. Vásárlási feltételeit megismerte és azokat magára nézve kötelezőnek ismeri el.

A méretekről a Tudnivalók/Paracordról menüpont alatt, illetve a terméklapokon tudnak tájékozódni. A nem megfelelő méret rendelése miatti kellemetlenségek miatt nem vállalunk felelősséget!

 

 1. Fizetési módok:

A termék ellenértékének megfizetése az alábbiak szerint történik:

 • Barionos mobiltárca vagy bankkártyás fizetés.

Az eladó az áru tulajdonjogát a teljes vételár megfizetéséig fenntartja. Az áru tulajdonjoga a teljes vételár megfizetésével száll át a vásárlóra. Amennyiben a vásárlástól számított 3 munkanapon belül vásárló nem utalja át a termék vételárát, úgy a vásárlása automatikusan törlésre kerül és az áru visszavételezve lesz az oldalra!

Számlát csak a termék bruttó, összegéről áll módunkban kiállítani.

 

 1. Szállítás:

Miután a vásárolt áru ellenértéke megérkezett a szolgáltató bankszámlájára, a szolgáltató feldolgozza a rendelést és három munkanapon belül postára adja a megvásárolt terméke(ke)t.

Különleges esetekben, -mint például betegség, nyaralás- a rendelések feldolgozása több időt is igénybe vehet. Ezekről az esetekről igyekszünk mihamarabb tájékoztatni az ügyfeleket a közösségi média oldalainkon.

Szállítási díjak:

Magyarország: ingyenes

Európa: 1590Ft

Szállítási módok:

Ajánlott Küldeményként – Az eladó a fogyasztó által megadott címre postázza a terméket.

 

 1. Egyéb rendelkezések:

Jelen szerződésben nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, valamint a fogyasztó és vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II. 26) Korm. rendelet rendelkezéseit kell alkalmazni.

 

Hatályos 2018. 01. 13.-től